Jak Wielkie Jabłko dosłownie oszalało na punkcie awokado
Po wielu testach mających sprawdzić, czy klienci będą się czuli komfortowo i zaakceptują nowe towarzystwo, w zeszłym tygodniu otwarta została na Manhattanie pierwsza w mieście restauracja dla psów i ich właścicieli - i to dokładnie w takiej kolejności. O aktualnych trendach i modach pisze specjalnie dla „Gazety Krakowskiej” Aneta Radziejowska, dziennikarka i autorka przewodników po „Wielkim Jabłku”, od kilkunastu lat żyjąca w Stanach.
W dalszej części tekstu:
- bardzo modne, bardzo drogie kanapki
- „zepsute jedzenie” już zdrowym jedzeniem
- Wódka z małych gorzelni i kreatywne drinki
Jeżeli chcesz przeczytać ten artykuł, wykup dostęp.
-
Prenumerata cyfrowa
Czytaj ten i wszystkie artykuły w ramach prenumeraty już od 3,69 zł dziennie.
już od
3,69 ZŁ /dzień